Προσφορά!
, , , ,

Θερμαντικό Μάρμαρο ακτινοβολίας | AEG – NSH BLUE PEARL | 850 watt – με ασύρματους θερμοστάτες AEG

AEG

AEG NSH – BLUE PEARL 850 Watt – Γρανίτης από τη ΝορβηγίαΧοντρόκοκκος γρανίτης με απαλή, γκρι-μπλε λάμψη, η οποία προέρχεται από τα ενσωματωμένα κρύσταλλα

Availablity: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

883.00 739.00

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Σύγκρινε

Θέρμανση από φυσικό μάρμαρο

Το σπίτι σας πρέπει να είναι ένας χώρος όπου αισθάνεστε άνετα, μια όαση ησυχίας και χαλάρωσης, που θα φροντίζετε φυσικά με ευχάριστη θερμότητα. Η ευχάριστη, φυσική θερμότητα είναι μια φυσική ανάγκη του ανθρώπου. Απολαύστε αυτή την απαλή και υγιή θερμότητα ως αυτονόητη πολυτέλεια στη γνήσια, φυσική μορφή της: Η μοναδική ομορφιά των επιφανειών του φυσικού μαρμάρου κάνει επίσης κάθε συσκευή θέρμανσης από φυσικό μάρμαρο της AEG μια οπτική απόλαυση – ένα μοναδικό κομμάτι στον τοίχο σας.

 

θερμαντικό μάρμαρο AEG NSH BLue Perl

 

Χαρακτηριστικά φυσικής θερμαντικής πέτρας

  • Υψηλής ποιότητας επεξεργασία στα καλύτερα φυσικά μάρμαρα
  • Τέλειος σχεδιασμός, αόρατη στερέωση
  • Επαρκής πυκνότητα ισχύος, ευχάριστα θερμές επιφάνειες
  • Μειωμένο βάθος εγκατάστασης (εντοιχισμού), ελκυστικό σχέδιο
  • Κλάση προστασίας II, IP 66 (προστασία από νερό), τις καθιστά κατάλληλες ακόμη και για χρήση στο μπάνιο
  • Οικολογικά βέλτιστη θέρμανση, υγιής ακτινοβολούμενη θερμότητα, χωρίς στροβιλισμό σκόνης, γύρης και μικροβίων με τον αέρα του χώρου
  • Κάλυψη περίπου 8 έως και 15 τετραγωνικά μέτρα

 


Ζεσταίνεστε σωστά;
Ποια τα μόνιμα οφέλη μιας θέρμανσης από φυσικό μάρμαρο

 

aeg_nsh_vs_conventional

 

ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ

Η ακτινοβολία θερμότητας της AEG θερμαντικής συσκευής σας από φυσικό μάρμαρο όχι μόνο φροντίζει για ευχάριστη και χαλαρωτική θερμότητα στο χώρο, αλλά έχει επιπλέον οφέλη για την υγεία σας: Δεν θερμαίνει τον αέρα, αλλά άμεσα το σώμα και τα αντικείμενα. Επειδή δεν κυκλοφορεί θερμός αέρας στο χώρο, όπως συνηθίζεται στις συμβατικές θερμαντικές συσκευές, στροβιλίζεται αισθητά λιγότερη σκόνη, μικρόβια και γύρη – ένα σημαντικό ζήτημα κυρίως για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ

Αγγίξτε χωρίς ενδοιασμούς την ευχάριστα ζεστή επιφάνεια μιας AEG θερμαντικής συσκευής από φυσικό μάρμαρο. Ακολουθήστε την φυσική σας παρόρμηση και ψηλαφίστε τις πολύμορφες δομές και τις λεπτομέρειες ή απολαύστε την απαλή ομαλότητα (λειότητα) της γυαλισμένης πέτρας. Ακόμη και ως προς αυτό, η θερμαντική συσκευή από φυσικό μάρμαρο της AEG αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

 

AEG NSH Blue Perl 850 Watt

 

ΚΟΜΨΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Με την θερμαντική συσκευή από φυσικό μάρμαρο της AEG αποκτάτε ένα κομμάτι της φύσης στο σπίτι σας, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο οπτικά. Η προσεγμένη και εκτεταμένη επεξεργασία του φυσικού μαρμάρου και η μακροχρόνια εμπειρία των ειδικών μας προβάλλουν τη μοναδική δομή τους και το χρώμα τους. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και μοιάζει με ένα έργο τέχνης, στο οποίο και η φύση έχει δώσει με την πάροδο του χρόνου τη δική της νότα: Κατά διαστήματα βλέπετε σχέδια χρωμάτων που θυμίζουν τη ροή ενός χειμάρρου, κατά διαστήματα η δομή του κρυστάλλου ακτινοβολεί όπως οι νιφάδες του χιονιού στον χειμερινό ήλιο.

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Oι θερμαντικές συσκευές από φυσικό μάρμαρο της AEG, χάρη στις χαμηλές ενεργειακές ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, μπορούν όχι μόνο να συμπληρώνουν τη συμβατική θέρμανση, αλλά και να την αντικαθιστούν εντελώς. Προσφέρουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα και κατά την ανακαίνιση: Το μικρό βάθος εγκατάστασης (εντοιχισμού) και οι χαμηλές απαιτήσεις στο χώρο εγκατάστασης τις καθιστούν μια ευέλικτη εναλλακτική λύση, για χώρους όπου απαιτείται πάντα επιλεκτική υγιής μόνιμη ή πρόσθετη θερμότητα.

 


Προέλευση μάρμαρου ή γρανίτη

Θερμαντικό μάρμαρο ακτινοβολίας AEG NSH 850 Watt Blue Perl

 

  • BLUE PEARL – Γρανίτης από τη Νορβηγία

    Χοντρόκοκκος γρανίτης με απαλή, γκρι-μπλε λάμψη, η οποία προέρχεται από τα ενσωματωμένα κρύσταλλα. Οι κύριες εφαρμογές του είναι επενδύσεις τοίχων, γλυπτά και διακοσμητικά.

 

Η προσφορά συνοδεύετε με :

Ασύρματο θερμοστάτη χώρου (Link θερμοστάτη) και ασύρματο δέκτη  (Link Δέκτη) για λειτουργία χωρίς ορατά καλώδια 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Βάρος 44 kg
Διαστάσεις 7 x 100 x 50 cm
Κατασκευαστής

AEG

Ισχύς Watt

850 Watt

Τύπος NSH 85
Ισχύς (W) 850
Σύνδεση ρεύματος 1/N~50 Hz 230 V
Ύψος (mm) 50
Πλάτος (mm) 100
Βάθος (mm) 70
Βάρος (kg) ~44