Για εμάς

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην ελληνική αγορά εδώ και 40 χρόνια,
μεταφέρoντας την εμπειρία μας,την τεχνογνωσία μας και το πάθος μας για τα ενεργειακά συστήματα

Τι Κάνουμε?

Παρακολουθούμε δυναμικά όλες τις νέες τάσεις της τεχνολογίας στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης, προτείνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το Όραμα μας

Μία κοινωνία ενεργειακά φιλικότερη προς το περιβάλλον χάρη στις έξυπνες συσκευές που συμβάλλουν στην άνεση της καθημερινής ζωής και στην εξοικονόμηση χρόνου  βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής.    

Πώς Ξεκινήσαμε

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην ελληνική αγορά εδώ και 40 χρόνια και μεταφέρουμε την εμπειρία μας,την τεχνογνωσία μας και το πάθος μας για τα ενεργειακά συστήματα και στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ιστορία της Εταιρείας

H Airhome.gr είναι μια Ελληνική εταιρεία που ασχολείται με είδη θέρμανσης, ψύξης και ζεστών νερών χρήσης από το 1978 και έκτοτε έδειξε διάθεση για δημιουργία και επέκταση στον χώρο των σύγχρονων τεχνολογιών.
Το έμψυχο δυναμικό της Airhome.gr δίνει ό,τι καλύτερο για να πετύχει την συνεχή ανοδική πορεία της εταιρείας, με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που εισάγει, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα του κλίματος, την άριστη προσαρμογή με το περιβάλλον του χώρου, την άμεση απόδοση και την χαμηλή κατανάλωση.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Ιδιώτης ή επαγγελματίας; Η airhome.gr καλύπτει πέρα από τις ανάγκες του οικιακού καταναλωτή, και τις επιχειρήσεις μέσο του τμήματος B2B που διαθέτει. Παρέχει τα προϊόντα που εισάγει σε αρχιτέκτονεςμηχανολόγουςτεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες και εμπορικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε ;

Φροντίζουμε να απαντάμε σε καίρια ζητήματα ακόμα και εκτός ωραρίου λειτουργίας.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στην airhome.gr είναι διαλεγμένα με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα.

Η Airhome.gr δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ταχύτητα παράδοσης και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η παραγγελία σας θα αποσταλεί το συντομότερο.

Πριν ή μετά την συναλλαγή σας και για όποια απορία σας παραμένουμε σταθερά δίπλα σας.

Είναι το βασικό μας πελατολόγιο και μέσα από αυτούς τους ανθρώπους φτάσαμε σήμερα στην Airhome.gr.